Sponsor Mixure Music gratis met uw online aankoop!

Ben je van plan om binnenkort een online aankoop te doen? Lees dan even verder, want jouw aankoop kan Mixure Music geld opleveren zonder dat je je wat kost! Mixure Music is hiervoor aangesloten bij Sponsorkliks, een gratis sponsorprogramma voor verenigingen.

Hoe werkt het?

Klik onderaan deze pagina op de knop ‘Naar Sponsorkliks’, hier vind je een overzicht van ruim 300 webshops. Zoek de webshop waar jij je aankoop wilt doen en klik op het logo van de betreffende winkel. Je wordt nu doorverwezen naar de webshop en kunt je bestelling plaatsen zoals je dat normaal ook zou doen. 

Doordat je via deze website bent doorverwezen naar de webshop ontvangt Mixure Music een vergoeding. Afhankelijk van de webshop is dat een vast bedrag per bestelling, of een percentage van het aankoopbedrag.

Je kunt ook de sponsorkliks App gebruiken. Selecteer Mixure Music als sponsordoel en bezoek webwinkels via de app. Ook dan ontvangt Mixure Music een vergoeding.

Wat levert mijn bestelling op?

Bij elke webshop, onder aan deze pagina, staat aangegeven hoeveel commissie Mixure Music ontvangt over je bestelling. In sommige gevallen staat hier bijvoorbeeld € 1,- per bestelling, maar er kan ook staan 6% van de bestelling.

Van de daadwerkelijk uitbetaalde commissie gaat 25% naar Sponsorkliks en 75% naar Mixure Music. Van elke Euro aan commissie krijgt Mixure Music dus € 0,75. Om te zien wat jouw bestelling heeft opgeleverd en wat er in totaal al aan commissie is verdiend kun je terecht op deze pagina.