Mixure Training

Zonder muziekopleidingen geen muzikanten. En wat is nou leuker dan het bespelen van een echt instrument? Voor iedereen met muzikale ambities, jong en oud, biedt Mixure Music een opleiding. Mits het instrument van je keuze past in ons aanbod. Een overzicht van instrumenten, waarvoor we doorgaans opleidingen verzorgen, vind je verderop. Staat je favoriete instrument er niet bij, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Blaasinstrumenten Koper en Hout

Onder 'het koper' vallen de bekende blaasinstrumenten zoals de Trompet, Bugel en Trombone. Bij deze instrumenten wordt de toon gemaakt met gespannen lippen in een kuipmondstuk. De welbekendeVuvuzela zou hier ook onder kunnen vallen, toch is daar geen opleiding voor te volgen.

Onder 'het hout' vallen de Blokfluit, Dwarsfluit en natuurlijk de Saxofoon. Ondanks dat deze instrumenten vaak niet van hout zijn, vallen ze toch onder houten blaasinstrumenten. Dit doordat de toon van origine gemaakt wordt door een houten onderdeel in het instrument.

Slagwerk (Drumstel)

Het slagwerk bestaat uit een hele grote groep instrumenten, maar het meest populair is toch wel het Drumstel. Toch raden we het af om direct op een drumstel te starten. De juiste techniek leer je het beste op de Kleine Trom en met die techniek is een overstap, naar bijna elk slagwerkinstrument, stukke eenvoudiger.

Gitaar

Gitaarlessen zijn tegenwoordig erg populair. De mogelijkheden om online lessen te volgen groeien dan ook met de dag. Toch gaat er niets boven les van een echte leraar, iemand die jouw prestaties beoordeelt en je de tips en tricks meegeeft om een echte gitarist te worden.

Keyboard

Ook het keyboard wordt steeds populairder, ten koste van de Piano. De piano wordt veelal gezien als een klassiek instrument, terwijl het keyboard goed aansluit bij de moderne muziek.

Kosten en locatie

Alle muziekopleidingen worden gegeven in Dorpshuis de Poel in Rijkevoort. De tijd en dag wordt in overleg met de leraren bepaald.

De kosten voor een jaar muziekles hangen o.a. af van Gemeentelijke subsidies, zaalhuur en de kosten van onze leraren, dit kan jaarlijks wijzigen. Neem voor de actuele leskosten contact met ons op.

Een lesjaar loopt parallel aan het schooljaar, aanvang in augustus-september en einde in juni-juli. We streven naar wekelijks les, met jaarlijks 38 lessen van 30 minuten.

Meer weten? Stuur ons een e-mail of een bericht via Facebook.